TÜREB Başkanı Ebru Arıcı

TÜREB Yönetim Kurulu koordinatörlüğünde periyodik olarak gerçekleşecek çalışma grubu toplantılarında, kamu, özel sektör, akademisyen ve yurtdışı projelerinde yer alan Türk profesyoneller bir araya gelecek.

Çalışma gruplarının faaliyetleri çerçevesinde mevzuatlar, planlanan yeni projeler, RES tedarik zincirinin genişlemesi için gerekli destekler, küresel pazarlardaki trendlerin yakın takibi gibi konuların ele alınmasının yanı sıra uluslararası firmalarda söz konusu alanlarda çalışan Türk profesyonellerin tecrübelerinden de yararlanılacak.

“Yenilenebilir Enerji STK’larının iş birliğini bekliyoruz”

TÜREB Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Arıcı, hibrit ve sanayi gibi başlıkların tüm yenilenebilir enerji sektörünün ortak konuları arasında yer alması nedeniyle, bu grupların hazırlayacağı proje ve etkinliklerde diğer yenilenebilir enerji STK’ları ile iş birliği yapmayı arzu ettiklerini söyledi. Arıcı, “TÜREB üyelerinin önemli bir bölümü halihazırda diğer sektör kuruluşlarının da üyesi.

Kurduğumuz üç ayrı grubun etkin çalışabilmesi ve somut veriler ışığında sağlıklı değerlendirmeler yapabilmesi adına diğer STK’ları da grup çalışmalarımıza davet ederek, görüşlerini almayı son derece önemsiyoruz. Çünkü bu başlıklar hepimizi ilgilendiriyor ve bu alanlarda yaratılacak ortak fayda tüm ülkemiz yararına olacaktır” dedi. Arıcı, Haziran ayının ilk haftasında ‘Offshore Çalışma Grubu’nun ilk toplantısının yapılmasını hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.