Samsung Electronics, tüketicilere akıllı telefonlarla çamaşır makinesine uzaktan erişim imkânı veren AddWash akıllı kapak teknolojisine sahip çamaşır makinesini Türkiye’ye getirdiğini duyurdu. AddWash Akıllı Kapak Teknolojisi, ana kapağın üst kısmında bulunan ve yıkama sırasında ek giysi, deterjan ya da yumuşatıcı eklemeyi mümkün hale getiren ek kapağıyla öne çıkıyor.
Uzaktan bağlantıya imkân tanıyan AddWash akıllı kapak teknolojili çamaşır makineleri, yıkama sürecinin tamamının takip edilmesine olanak veriyor. Kullanıcılar evin dışındayken dahi çamaşır makinelerini çalıştırabilirken, makinenin bittiğini bildirim olarak akıllı telefonlarında görebiliyorlar. Bu sayede kullanıcılar zamanlarını daha verimli programlayıp, kendilerine daha fazla vakit ayırabiliyorlar.

AKILLI EVİN ÖNEMLİ PARÇASI
Samsung AddWash çamaşır makinelerinin, nesnelerin interneti konsepti içerisindeki akıllı ev vizyonunun önemli bir parçası olduğuna değinen Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy, “İnsanların günlük yaşamlarını eşsiz inovasyonlarla geliştirmeye devam ediyoruz. Tüketicilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda televizyondan, beyaz eşyaya yaşamımızdaki tüm cihazların birbirine bağlı olduğu bir dünyanın kapıları Samsung ile açılıyor. Samsung ürünlerinin yüzde 90’ının 2017 yılında, tamamınınsa 2020 yılında IoT uyumlu olmasını hedefliyoruz. Hem Android hem de iOS akıllı telefonlarla uyumlu şekilde uzaktan erişime imkan tanıyan AddWash akıllı kapak teknolojisine sahip çamaşır makinemiz ile insanların hayatlarını kolaylaştıracak bir dizi yeniliği daha Türkiye’deki kullanıcılarımızın beğenisine sunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

“İNOVASYONLA CEVAP VERİYORUZ”
Global çamaşır makinası pazarında ikinci sırada yer alan Samsung’un yıllık 14.1 milyar dolarlık Ar-Ge yatırımı yaptığını belirten Gürsoy, “Yalnızca Samsung çamaşır makinelerinde bulunan AddWash akıllı kapak gibi teknolojilerle fark yaratıyor, teknoloji ile tasarımı bir araya getirerek kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz. Samsung olarak hedefimiz, tüketicilerin ihtiyaçlarına, yaşamlarını kolaylaştıran inovasyonlarla cevap vermek” dedi.

YÜZDE 40 DAHA VERİMLİ
Şık tasarımıyla dikkat çeken AddWash Akıllı Kapak Teknolojisine sahip çamaşır makinesi, çocukların yanlışlıkla açmasını engelleyen “çocuk kilidi” gibi temel güvenlik özelliklerini de bünyesinde barındırıyor. Bununla birlikte Ecobubble teknolojisiyle 40 kata kadar daha verimli yıkama performansı sunan çamaşır makinesi, çevre dostu olmasıyla öne çıkıyor.
Digital Inverter Teknolojisi ile de donatılan ve 10 yıl motor garantisine sahip olan Samsung AddWash, üstün enerji verimliliği sağlarken en az düzeyde ses ve uzun süreli performans sunuyor.
Samsung AddWash Akıllı Kapak Teknolojili çamaşır makinesi, 1999 liradan başlayan fiyatlarla piyasaya sunuldu.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.