Renault Dünya prömiyeri Münih’te gerçekleşecek

Renault Dünya Prömiyeri MünihRenault ürün yelpazesini yenilemeyi sürdürürken, öncü teknolojileri müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Renault, 2021 IAA Münih Otomobil Fuarı’nda yeni MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

Renault, 6 Eylül Pazartesi günü canlı olarak yayınlanacak basın toplantısını gerçekleştirecek. Renault fuarda, ‘Renault studiault’ adındaki yeni stant konseptiyle yer alacak. Marka, basın günü olan 6 Eylül Pazartesi’den itibaren yeni MEGANE E-TECH %100 ELECTRIC modeline özel bir stant ile Salon B1’de yer verecek.

7 Eylül Salı gününden itibaren Renault standında R5 Prototip modeli sergilenecek ve bu etkinlik için özel olarak seçilen ikonik versiyonlarla birlikte orijinal Renault 5’e göndermeler içecek.

IAA Munih 2021 Renault 5 prototip

‘Renault studiault’ olarak adlandırılan yeni stant konseptini ilk kez Münih’te görücüye çıkaracak. Yeni stant konseptinde, talk showlar, mobil ekranlarda görüntülenen video içerikler, eski araçların veya teknolojik içeriklerin sergilenmesi olmak üzere farklı iletişim kanallarına uyarlanan çok yönlü bir yapıyla sunulacak.

Renault 2021 IAA Münih Otomobil Fuarı Programı

6 Eylül: Yeni MEGANE E-TECH %100 ELECTRIC
7 Eylül: Yeni MEGANE E-TECH %100 ELECTRIC, R5 Prototip, ikonik Renault 5
8 Eylül: Mobilize
9 Eylül: Renault E-TECH modelleri
10/11 ve 12 Eylül: yeni MEGANE E-TECH %100 ELECTRIC, R5 Prototip, Renault E-TECH modelleri

İlk ziyaret günü olan 8 Eylül Çarşamba günü Renault standı, yeni ulaşım ve enerji çözümlerini bünyesinde barındıran Mobilize için uyarlanacak.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.