Nurol GYO çalışanları N-Green çözümü kapsamında doğa ile bağlarını kuvvetlendirmek ve sürdürülebilir yaşam hakkında bilgi paylaşmak amacıyla Yeryüzü Derneği’nden temel permakültür yaklaşımı ve kent bahçeciliği eğitimleri aldı.
50 yılı aşkın tecrübesi ve köklü kurum kültürünü insan odaklı yaklaşımıyla birleştiren Nurol GYO, N- Çözümleri kapsamındaki doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir yaşamı destekleyen çözümü N-Green’i hayata geçirdiği uygulamaları ile kurum içinden başladı. Gübre ve atalık tohumlar ile saksılara sebze ekti.

SEBZE EKTİLER, TOPRAĞA DOKUNDULAR
Doğa eksikliği sendromunun en büyük nedeni doğal yaşamı baskılayan kent kültürü olduğu yaptığı araştırmalar ile ortaya koyan Nurol GYO, sektördeki farklı bakış açısını destekleyen bir ilki gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Nurol GYO çalışanlarının katılımıyla düzenlenen temel permakültür yaklaşımı ve kent bahçeciliği eğitimlerinde ev ve iş yerlerinde çağdaş, verimli ve doğayla uyumlu bir yaşamın detayları konuşuldu.
Nurol GYO ve Yeryüzü Derneği işbirliği kapsamında, Nurol GYO çalışanlarının büyük ilgisiyle gerçekleştirilen eğitimlerde, çalışanların doğa ve yaşam ile temasının kuvvetlendirilmesi sürdürülebilir yaşama dair temel ihtiyaçları, pratik uygulamaları aktarıldı. Ayrıca Nurol Plaza’da gerçekleştirilen ‘’Kent bahçeciliği’’ uygulaması ile çalışanlar, getirdikleri saksılara atalık sebze tohumlarını ekerek toprağa dokunmanın keyfini yaşadı.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.