Nordex Türkiye 1000'inci türbin

Nordex Türkiye, çalışanları ve yöneticileriyle birlikte, 19 Ağustos 2021 tarihinde İstanbul, Silivri’de yer alan Ömerli Rüzgar Santrali proje sahasında yatırımcısı Erciyes Anadolu Holding Enerji Grubu’nun üst düzey yöneticileri Nordex Türkiye’nin 1000. Türbin Montaj etkinliğinde bir araya geldi.

Nordex Türkiye, çalışmalarına 2008 yılında başladığı Türkiye’de, Kırklareli’nden Hatay’a, İzmir’den Bitlis’e, Ağrı’ya faaliyet gösteren güçlü kadrosuyla 19 Ağustos 2021 itibariyle 1000. türbinin dikimini gerçekleştirmiş oldu.

Nordex Türkiye’nin pazar payı yüzde 26.8

Nordex Türkiye ve Ortadoğu Projeler Direktörü Oytun Ababay
Nordex Türkiye ve Ortadoğu Projeler Direktörü Oytun Ababay

Etkinlikte görüşlerini paylaşan, Nordex Türkiye ve Ortadoğu Projeler Direktörü Oytun Ababay, 2020 ve 2021 yıllarında yoğun geçen yeni projelerin inşaasını tamamladıktan sonra, Türkiye’de 1000. türbinimiz montajını tamamlandığımız bugünde, Nordex Türkiye ekip arkadaşlarımızla ve yatırımcımızla birlikte ile bu başarıyı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yoğun çalışma ve özverilerinden dolayı Nordex Türkiye’nin tüm değerli çalışanlarına ve bizlere olan güven ve işbirliklerinden dolayı tüm değerli Nordex yatırımcılarına teşekkür ederiz.” dedi.

Nordex Türkiye, İstanbul ve İzmir ofisleri ile toplamda 330 kişilik ekibiyle, TÜREB’in açıkladığı verilere istinaden 2020 yıl sonu itibariyle yüzde 26,8’lik pazar payı ile Türkiye’de 2021 yılında 3,000 MW’ı aşkın kurulu gücüyle pazar liderliğini sürdürmektedir.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.