Limak Enerji-Konar Enerji ortaklığıyla Isparta Gönen’de 5,7 MWP gücünde Güneş Enerjisi Santrali kurdu. Santralin kuruluş aşaması Türkiye’nin en büyük time lapse kuruluşu olan Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi.

Projenin hava çekimlerini de yine Time Lapse Türkiye gerçekleştirdi. Elde edilen time lapse ve drone görüntüleriyle de projeyi anlatan bir video hazırlandı.

BÜYÜK PROJELERDE LAPSER SİSTEMLERİ

Halen devam etmekte olan Çamlıca TV Radyo Kulesi başta olmak üzere, TOKİ Kayapark projesi, Tahincioğlu’nun tüm şantiyeleri, Türkiye’nin en büyük alt geçit projesi, Konar ve Limak Enerji’nin santralleri, Steag RES projesi, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük kanser ilacı fabrikası, Erikli-Nestle fabrikası, Türkiye’nin ilk yeşil evi ve daha onlarca projenin time lapse çekimleri Time Lapse Türkiye tarafından yapılıyor.

Sadece inşaatlar değil, diziler, enerji santralleri, gemi yapımı gibi orta-uzun süreli birçok çekimde Time Lapse Türkiye imzası bulunuyor.

Alanında Türkiye’nin en büyük kuruluşu olan Time Lapse Türkiye, uzun süreli time lapse çekimleri ve inşaat çekimlerine özel olarak kendi ürettiği Lapser sistemleri kullanıyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.