Galata Wind Enerji’nin Bursa’da kuracağı 60 MW’lik Taşpınar Rüzgar Enerji Santrali için 10 Ekim 2017 tarihinde halkın görüş ve önerileri alınacak.

Galata Wind Enerji A.Ş. tarafından Bursa İli, Mustafakemalpaşa İlçesi, Taşpınar mevkiinde kurulması planlanan 60 MW kurulu gücünde “Taşpınar RES” projesi ile ilgili, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 10/10/2017 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

Adedi 1,5 MW kurulu gücünde 40 adet Vestas türbin kurulması planlanan projenin bedeli 200 milyon TL olarak belirlendi. Santralin toplamda 210.000.000 kWh elektrik üretmesi planlanıyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.