Ana Sayfa Etiketler Solarçatı

Etiket: Solarçatı

Solarçatı tarafından kurulacak GES’lere İş Bankası’ndan finansman

İş Bankası ve Solarçatı arasında yapılan anlaşmayla güneş enerjisi projeleri için KOBİ’lere İş’te Güneş Kredisi ve Solarçatı'dan yüzde 5 indirim sağlanacak.

Solarçatı, 100 MW kuruluma ulaştı

Proje geliştirme ve EPC firması Solarçatı kurucusu Utku Korkmaz Türkiye’nin şu ana kadarki toplam güneş enerjisi kurulu gücünün yaklaşık yüzde 1,5’ünü geliştirdiklerini belirterek bunun yaklaşık 100 MW olduğunu söyledi.

MediaMarkt mağazasında güneş enerjisi standı açtı

MediaMarkt, Solarçatı markası ile iş birliğine giderek Bodrum mağazasına güneş enerji sistemi standı kurdu. Yaz dönemi boyunca açık olacak stant alanında müşteriler, güneş enerji sistemleri  hakkında bilgi alabilecek.

Çatı üstü güneş finansmanında leasing modeli

Lisanssız yenilenebilir enerjide üst sınırın 5 MW’ye çıkması ve tüketim fazlası elektriğin şebekeye satışına imkan veren düzenleme sonrası çatı üzeri güneş kurulumu için leasing fırsatı sunuluyor.

Çatıya güneş paneli kurulumu için kredi paketi

Solarçatı ve QNB Finansbank’ın yüzde 100 iştirak firması Hemenal, çatıya güneş elektrik santraline özel ihtiyaç kredisi paketi oluşturdu. 

Urla’da güneş enerjisiyle sosyal sorumluluk projesi

Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin çatısına güneş enerjisi santrali kuruldu. Proje Solarçatı, Solarbaba, Endepo, Goodwe ve Smart Solar tarafından gerçekleştirildi.

“Güneş enerjisinin tabana yayılması için kooperatifler kurulabilir”

Solarbaba Kurucusu Ateş Uğurel, güneş enerjisinden elektrik üretiminin tabana yayılması için enerji kooperatiflerinin kurulması gerektiğini söyledi.

“Güneş yatırımında küçükle büyüğün farkı yok”

Solarçatı, Solarex Fuarı’nda düzenlediği “1-10 kW yeni çatı mevzuatı ve Almanya karşılaştırması” başlıklı konferansta yeni çatı mevzuatı üzerinden GES yatırımcısının ihtiyaçlarını değerlendirdi.