Ana Sayfa Etiketler Shell

Etiket: Shell

Shell net sıfır hedefi için enerji verimliliğini artırıyor

2050 yılına kadar net sıfır emisyona ulaşmayı hedefleyen Shell, operasyonlarını yürüttüğü tesislerinde, istasyonlarında, ofislerinde enerji verimliliği sağlayan uygulamaları hayat geçiriyor.

Shell Avustralya’da 100 MW kapasiteli batarya kuracak

Shell ve Edify Energy, Avustralya'nın Yeni Güney Galler Eyaleti’nde bulunan 333 MW’lik Darlington Point güneş santralinin yakınına 100 MW enerji depolama kapasitesine sahip batarya kurulması için işbirliği yapacak.

Shell Avrupa’nın yaygın elektrikli araç şarj ağını satın alıyor

Shell İngiltere’nin önde elektrik şarj istasyonu ağı ubitricity’yi satın aldı. Ubitricity 2 bin 700’den fazla sokak şarj istasyonuyla Avrupa genelinde en yaygın ağa sahip bulunuyor.

Offshore rüzgar enerjisiyle hidrojen üretilecek

Hollanda merkezli şirketler Shell, Gasunie ve Groningen Seaports, Hollanda sularında kuracakları 10 GW kapasiteli offshore rüzgâr santralinin elektriği ile hidrojen üretimi yapacak.

Shell’in yenilenebilir enerji şirketine Türk yönetici

Shell bu yıl satın aldığı Alman yenilenebilir enerji şirketi sonnen’in Yeni Pazarlar Geliştirme (Asya Pasifik) ve Uluslararası Satış Kanalları Strateji Direktörlüğü görevine Yiğit Güven’i atadı.

Shell ilk güneş enerjili istasyonunu açtı

Shell&Turcas enerjisini güneşten alan ilk akaryakıt istasyonunu Ankara’da açtı. Yıllık enerji tüketimi yaklaşık 200 bin kilovatsaat olan istasyonun tüketiminin yüzde 32’si güneş enerjisinden karşılanacak. 

Akademi, fosil yakıt sanayiinin görünmez sömürgesi mi?

STANFORD Üniversitesi Tarih Departmanı öğretim görevlisi Dr. Benjamin Franta ve MIT Veri, Sistemler ve Toplum Enstitüsü görevlisi Doç. Dr. Geoff rey Supran tarafından The...

“Güneş en önemli enerji kaynağı olacak”

Bloomberg'de yeralan habere göre, 2004 yılında kurduğu dünyanın en büyük güneş enerjisi santralinden sonra bu alandaki projelerini askıya alan Shell Solar GmbH yeni yayınladığı...