Ana Sayfa Etiketler şarj istasyonu

Etiket: şarj istasyonu

Elektrikli araçta en büyük endişe

EY Mobilite Tüketici Endeksi 2023 raporuna göre, elektrikli araca sahip olmak isteyenlerin en büyük endişesi şarj istasyonu eksikliği olarak öne çıkıyor.

Siemens SICHARGE D ile 5 araç aynı anda şarj edilebiliyor

Siemens’in yeni hızlı şarj istasyonu SICHARGE D ile aynı anda üç araç birden şarj edilebiliyor, ek Dispenser ile de araç sayısı 5’e kadar çıkabiliyor.

İSPARK otoparklarına şarj istasyonu kuracak

İSPARK otoparklarına şarj istasyonları kuracak. Katlı otoparklarda başlayacak uygulamayla tüm otoparkların yüzde 10’una sistemin kurulması hedefleniyor.

Hyundai elektrikli araçlar için otomatik şarj robutu geliştirdi

Hyundai Motor Grubu, tüm ortamlarda rahatlıkla çalışabilecek otomatik bir robot üretti. Otomatik Şarj Robotu (ACR), 3D kamera ve yapay zeka (AI) sayesinde EV araçla iletişim kuruyor.

EPDK tarafından Tesla’ya şarj ağı işletmeci lisansı verildi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından Tesla Motorları Satış ve Hizmetleri Limited Şirketi'ne (Tesla) şarj ağı işletmeci lisansı verildi.

TOGG, elektrikli araç şarj istasyonlarını yaygınlaştıracak

ISOMER markasıyla elektrikli araç şarj istasyonlarının kurulumu ve işletilmesi için EPDK’dan lisans alan Üçay Grup’un CEO’su Turan Şakacı, elektrikli araç şarj istasyonlarının yaygınlaşması açısından TOGG’u çok önemli gördüğünü söyledi.

Eşarj 200 bininci şarjını gerçekleştirdi

Türkiye’de 269 lokasyonda 258’i hızlı olmak üzere 496 şarj istasyonu ile faaliyet gösteren Enerjisa Enerji bünyesindeki elektrikli şarj istasyon ağı Eşarj, Şubat 2022 itibariyle 200 bininci şarj işlemini gerçekleştirdi.

Zorlu Enerji Karadağ’da 15 adet şarj istasyonu kuracak

Zorlu Enerji’nin elektrikli araç şarj istasyon ağı ZES, Karadağ’ın 13 farklı şehrinde 15 adet çift soketli elektrikli araç şarj istasyonunun teminini, kurulmasını ve destek hizmetlerini sağlayacak.

Eşarj, Brisa’nın Otopratik mağazalarında hizmet verecek

Enerjisa Enerji’nin çoğunluk hissesine sahip olduğu Eşarj tarafından Brisa’nın hızlı bakım servis zinciri Otopratik mağazalarında yıl sonuna kadar 17 istasyonun devreye alınması hedefleniyor.  

Shell Avrupa’nın yaygın elektrikli araç şarj ağını satın alıyor

Shell İngiltere’nin önde elektrik şarj istasyonu ağı ubitricity’yi satın aldı. Ubitricity 2 bin 700’den fazla sokak şarj istasyonuyla Avrupa genelinde en yaygın ağa sahip bulunuyor.