Ana Sayfa Etiketler Güneş enerjisi

Etiket: güneş enerjisi

İstanbul Havalimanı, güneş enerjisiyle çalışan ilk havalimanı olma yolunda

Istanbul Havalimanı, yenilenebilir enerji devriminde öncü oluyor: Güneş enerjisi ile tam sıfır karbon emisyon hedefine adım adım yaklaşıyor

CW Enerji’den Almanya’da büyük yatırım

CW Enerji, Almanya'daki güneş enerjisi projelerine yatırım yaparak global pazarda etkinliğini artırıyor. Bu global bir şirket olma yolunda güçlü bir adım.

Galata Wind, Taşpınar Rüzgar Santrali’nde kapasiteyi arttırıyor

Galata Wind, Bursa Taşpınar Rüzgar Santrali'nde yeni rüzgar türbinleri ve hibrit GES ile kapasite artışı gerçekleşti. Eklenen türbinlerle santralin toplam türbin sayısı 16'ya yükseldi.

EPDK’dan depolamalı enerji yatırımlarına sıkı denetim

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, enerji depolama yatırımları için ön lisans alan şirketlere yönelik katı kuralları ve önemli uyarıları açıklıyor.

2024’te Kalyon PV’nin100 milyon dolarlık yatırım hedefi

Kalyon PV'den 2024 yılında yenilenebilir enerji ve güneş paneli teknolojilerine 100 milyon dolar yatırımla Türkiye'nin enerji hedeflerine önemli katkı.

Singapur merkezli SC Oscar, Yeni Zelanda’da güneş enerjisi çiftlikleri için onay...

Singapur merkezli SC Oscar, Yeni Zelanda'nın yenilenebilir enerji sektörüne büyük bir yatırım yaparak dört güneş enerjisi çiftliği kuruyor

35 bin megavatlık lisanssız güneş enerjisi proje başvurusu

Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama Semineri'nde EPDK Başkan Yardımcısı Hacı Ali Ulutaş, 35 bin lisanssız güneş enerjisi başvurusunun gerçekleştiğini açıkladı.

Ankara’da ücretsiz güneş enerjisi ve enerji depolama semineri

GENSED ve ASO işbirliği ile Ankara'da düzenlenen ücretsiz seminerde güneş enerjisi ve enerji depolama teknolojilerinin son gelişmeleri ele alınacak.

Güneş enerjisi dönüm noktasını aşmış olabilir

Londra Üniversite Koleji ve Exeter Üniversitesi'nin yeni araştırması, güneş enerjisinin 2050'ye kadar dominant enerji kaynağı olabileceğini gösteriyor, ancak bazı engeller var. Dünya, güneş enerjisinin ana...

Yeni 45 güneş enerjisi aday YEKA bölgesi duyuruldu

Türkiye, güneş enerjisi kapasitesini artırmak adına yeni Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) belirliyor. Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA), Türkiye'nin enerji ihtiyaçlarını karşılamak için en uygun...