Ana Sayfa Etiketler Enerji depolama

Etiket: enerji depolama

Türkiye’de RES’e entegre edilen ilk lisanslı enerji depolama uygulaması

Soma RES projesi, Türkiye'nin rüzgar enerjisi alanında öncü adımı: İlk lisanslı enerji depolama sistemi ile dikkat çekiyor.

EPDK’dan depolamalı enerji yatırımlarına sıkı denetim

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, enerji depolama yatırımları için ön lisans alan şirketlere yönelik katı kuralları ve önemli uyarıları açıklıyor.

YEO Teknoloji, yeşil hidrojen alanında önemli yatırım yapıyor

Enerji teknolojileri alanının Türkiye'nin liderlerinden biri olan YEO Teknoloji (IST: YEOTK), yeşil hidrojen yakıt hücreleri ve bataryalar için kritik olan membranlar üzerine uzmanlaşmış bir...

Batarya fiyatları düşen ham madde maliyetleri ile yeniden azalıyor

Elektrikli araç ve enerji depolama pazarını canlandıran batarya fiyatlarındaki düşüşü keşfedin. Ham madde maliyetlerindeki azalmaların etkisi.

Ankara’da ücretsiz güneş enerjisi ve enerji depolama semineri

GENSED ve ASO işbirliği ile Ankara'da düzenlenen ücretsiz seminerde güneş enerjisi ve enerji depolama teknolojilerinin son gelişmeleri ele alınacak.

Lityum-İyon pil üreticileri için CC-Link IE TSN

Japonya merkezli CLPA, lityum-iyon pil üreticileri için üretim verimliliğini artıran CC-Link IE TSN ağ teknolojisi.

Pomega Enerji’ye 80 Milyon dolarlık kredi

Pomega Enerji Depolama Teknolojileri , Ankara Polatlı Organize Sanayi Bölgesi'nde devreye aldığı Lityum İyon Pil Hücresi Giga Fabrikası için Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB)...

YEO’dan enerji depolama ve dijitalizasyon alanlarında 3 yeni anlaşma

Güneş enerjisi ve enerji depolama sektörünün öncü firmalarından biri olan YEO, Solar+Storage Next Generation (NX) Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama Fuarı'nda üç yeni anlaşma...

Türkiye’nin güneş enerjisi depolamadaki geleceği bu forumda konuşulacak

Türkiye’nin güneş enerjisi ve enerji depolama alanındaki potansiyeli ve projeleri Solar+Storage Exclusive Forum’da ele alınacak.  

GENSED Başkanı Tolga Murat Özdemir, Solar+Storage NX hakkında merak ettiklerinizi cevaplıyor!

Güneş enerjisi ve enerji depolama alanında heyecan verici bir değişim yaşanıyor ve sizi bu dönüşüme dahil etmek için Solar+Storage NX Fuarı’na davet ediyoruz!