Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) öncülüğünde, TEB’in ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi yapılacak olan Tasarım Zirvesi 25-26 Kasım tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Konuları ve konuklarıyla dopdolu bir içeriğe sahip olan, tasarıma dair her şeyin iki gün boyunca konuşulacağı Tasarım Zirvesi akademisyenleri, sanayicileri, girişimcileri ve profesyonelleri aynı platformda buluşturacak. Kent mimarisinden endüstriye, tekstilden mobilyaya kadar yaşamın her alanında etkisini hissettiğimiz tasarımın gücünü alanında uzman yerli ve yabancı konuşmacılar zirvede ele alacaklar. Sempozyum, panel ve atölye çalışmalarının yanı sıra tasarım holü, Tekstil Tasarımı ve Teknoloji Sergisi ile Anadolu Bölgeleri Moda Sergisi de Tasarım Zirvesi’nde iki gün boyunca ziyaret edilebilecek.

360 DERECE TASARIM                                                                     Dünyadan ve Türkiye’den alanında uzman birçok tasarımcı ve akademisyen iki gün boyunca seminer ve konferanslarla tecrübelerini katılımcılara aktaracak. Anon Pairot’un ana konuşmacı olarak katıldığı zirvede, Nicoline Dorsman, Percy Emmett, Prof. Dr.Alper Ay, Engin Ayaz, Ezra&Tuba Çetin, Doç.Dr.Çiğdem Kaya, Sami Savatlı, Adnan Serbest, Emre Evrenos, Gökhan Karakuş ve Raf Stesmans gibi birçok ünlü isim tasarımı 360 derece ele alacak.

RENK DEĞİŞTİREN ÇANTA SERGİSİ
Teknoloji tabanlı tekstil ve moda tasarımı yapan EzraTuba, Tasarım Zirvesi kapsamında geliştirmekte oldukları yeni ve inovatif ürünleri sergileyecekler. Sergide Fiber Elbise ve Butterfly Bridal gibi akıllı tekstillerden üretilmiş ve kendi motor sistemine sahip aksesuarları bulunan kıyafetler yer alacak. Aynı zamanda daha önce hiçbir yerde sergilenmemiş ve prototip aşaması henüz sonlandırılmış renk değiştiren çanta ziyaretçilere tanıtılacak.

ÖDÜLLÜ ÜRÜNLER SERGİLENECEK                                                     Faruk Saraç MYO öğrencilerinin tasarladığı Anadolu Medeniyetlerinin zengin motif ve renk seçeneklerini, çağdaş moda tasarımı ile harmanladığı “Yedi Bölge Anadolu Kıyafetleri Sergisi” de zirve boyunca katılımcılara tanıtılacak. Tasarım Holü’nde ise Bursa, Eskişehir ve Bilecik bölgesinde üretilmiş karma disiplinlerden ödüllü ürünler sergilenecek.

PERCY EMMET İPUÇLARINI PAYLAŞACAK
Endüstri Uzman Danışmanı olarak çok sayıda proje yürüten ve yaptığı çalışmalar uluslararası alanda değerli ödüllere layık görülen Percy Emmett, yaratıcı beyinlerin iş kurma ve kurdukları işin sürekliliğini sağlamada karşılaşabilecekleri zorlukların aşılmasını sağlayacak pratik tekniklerden ve işletme planı, pazarlama stratejisi gibi önemli konulardaki ipuçlarından söz edecek.

TASARIM BURSA’YA GÜÇ KATIYOR
İnovasyonun, rekabet gücünün ve markalaşmanın temelini oluşturan tasarım; kent yaşamı, sanatı ve mimarisiyle yüzlerce yıldır tasarım ruhunun özümsendiği Bursa için büyük bir katma değer yaratıyor. Bursa, tasarım alanında yaptığı öncü ve örnek çalışmalarla küresel rekabette söz sahibi markalar ortaya çıkarmak için tasarımın gücünden yararlanıyor.

Tasarım Zirvesi’nde gerçekleşecek konferans ve panelleri aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz;

http://tasarimzirvesi.net/tr/programwww.tasarimzirvesi.net/tr/

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.