Enerji Fuarcılık tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Türkiye Enerji Zirvesi bu yıl 6-8 Ekim arasında Antalya’da Regnum Carya Otel’de gerçekleştirilecek.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın himayelerinde ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) destekleriyle düzenlenen Türkiye Enerji Zirvesi her yıl 1.500’ün üzerinde ulusal ve uluslararası katılımcıyı Türkiye ve bölge ülkelerinin kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey isimleri ile buluştururken yeni işbirliği imkanlarına da kapı aralıyor.

Türkiye enerji piyasasının “En Büyük Aile Buluşması” olarak gelenekselleşen Türkiye Enerji Zirvesi; elektrik, doğal gaz, akaryakıt ve LPG piyasalarını tek çatı altında toplayan ilk ve tek organizasyondur. Enerji piyasalarında yaşanan dönüşüm sürecinin Türkiye ve global enerji piyasalarına etkileri, gelecek trendleri, Türkiye enerji piyasalarının bu süreçteki beklenti ve gereksinimleri, dijitalleşmenin sektörde yarattığı değişimler, enerji finansman koşullarındaki değişim, yenilenebilir enerji dönüşümü ile Türkiye’yi yakından ilgilendiren Doğu Akdeniz ve Orta Doğu’da yaşanan ve enerji piyasalarını etkileyen konular tüm boyutları ile ele alınıyor.

Türkiye Enerji Zirvesi katılımcıların ve karar alıcıların gelecek öngörülerine katkı sağlarken bölgede yeni iş birliklerinin kurulmasına imkan sağlamayı amaçlıyor.

Zirve programı için TIKLAYIN

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.